Localizare

Universitatea este situată în orașul Arnhem, în apropiere de granița cu Germania și este locul uneia dintre cele mai faimoase bătălii din cel de-Al Doilea Război Mondial (operațiunea Market Garden). Cele două campusuri ale HAN University of Applied Science, Nijmegen și Arnhem, găzduiesc peste 30.000 de studenți, fiind astfel una dintre cele mai mari instituții de învățământ din Olanda.

Descriere

HAN University of Applied Science pune la dispoziție 6 programe de licență și 4 programe de master în limba engleză, împreună cu o gamă variată de cursuri disponibile sub formă de schimburi de experiență sau programe pe termen scurt.

De asemenea, pentru cei care doresc să aplice la această universitate, pot alege dintr-o gamă variată de domenii, de la ingineria automobilelor și până la comunicare sau resurse umane. Cursurile sunt centrate în jurul necesității de învățare și însușire a unor abilități care să confere absolvenților o mare aplicabilitate după terminarea studiilor.

Scopul principal al HAN este, înainte de toate, să fie o instituție de învățământ sustenabilă, care să asigure o calitate ridicată într-un mediu antreprenorial, inovator și cu o perspectivă internațională. În acest sens, HAN își concentrează atenția și asupra studenților internaționali, având în jur de 3.000 de studenți internaționali din peste 70 de țări.

Astfel, programele sunt special concepute pentru ca studenții să poată obține calificări cât mai bune, cu ajutorul cărora să fie acreditați în domeniul lor, în funcție de orice standarde internaționale. HAN oferă, de asemenea, o varietate de locuri de muncă internaționale și programe de studiu pentru a-i ajuta pe aplicanți să se acomodeze cu mediul internațional.

În 2014, Elsevier Magazine (cea mai populară revistă din Olanda), a acordat universității titlul de cea mai mare universitate de științe aplicate din Olanda. 21 dintre cele 60 de programe ale universității au fost considerate peste medie din punctul de vedere al calității, atât de către studenți, cât și de experți.

În 2013, programul International Business and Management Studies (IBMS) din cadrul Arnhem Business School a fost clasificat drept primul dintre programele de business din Olanda, iar peste 71% dintre studenții care au urmat acest program au fost foarte mulțumiți, conform Sondajului Național al Studenților.

Programe