Adelaida-Baicu

Cel mai mult îmi place faptul că organizarea este extrem de bună aici, oamenii sunt punctuali, pregătiţi mereu cu ceea ce au nevoie, ştiu exact ce este de făcut, prin urmare sunt eficienţi şi calmi. Olandezii mi se par politicoşi, deschişi la minte şi zâmbitori. Nu judecă după aparenţe şi nu fac atât de multe discriminări. Îmi mai place şi că pot merge oriunde cu bicicleta. Când am ajuns în Olanda, nu ştiam să merg pe bicicletă şi abia după ce am învăţat să merg am realizat cât de multe am pierdut. Plus că reduce foarte mult poluarea!

Se pune foarte mare accent pe munca în echipa şi de cele mai multe ori avem proiecte de grup. De asemenea, îmi place că eşti mereu încurajat să participi şi să pui întrebări, iar profesorii vor să explice, nu doar să predea.

Se pune mare accent pe practică. De exemplu, tot ceea ce fac eu are şi o parte aplicată. Am chiar şi un modul întreg (10 săptămâni) de practică.

Toate cursurile sunt postate pe platforma de internet a şcolii, aşa că, în cazul în care ești absent, poţi oricum să arunci o privire peste material.