Acest subiect conține 31 răspunsuri are 14 voci și a fost actualizat ultima dată de Poza de profil pentru Anda Anda acum 6 luni, 1 săptămână.

 • Autor
  Postări
 • #254
  Poza de profil pentru EDMUNDO
  EDMUNDO
  Administrator

  Afla mai multe despre University of Groningen si despre cum poti deveni student aici!

 • #532
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna!

  Eu sunt Manuela Apostol, sunt studenta la master, Business Administration (Strategy and Innovation Management) in cadrul University of Groninegn. Sunt in Groningen inca din septembrie si am acumulat o multime de experiente care, sper eu, sa va ajute si pe voi atunci cand veti lua o decizie.

  Sunt aici sa va raspund la intrebari legate de campus, cazare, mancare, timp liber , taxe , burse, etc.

  Este o vorba „there’s nothing above Groningen”, pe care v-o pot confirma in urma experientei mele. Daca va decideti sa veniti aici va asigur ca va veti indragosti de oras, de viata de aici si de universitate in primul rand !
  Astpt intrebarile voastre!

 • #544
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna Manuela,sunt ultimul an la facultatea de stiinte,ECTS din Petrosani.As vrea sa aplic si eu la studii in strainatate pentru master,de ce depinde in mare parte acceptarea si de ce finantari este nevoie? Mersi

  • #554
   Poza de profil pentru
   Anonim

   Buna Cristina,

   Aplicatia de la University of Groningen,este una destul de simpla.
   -vei avea nevoie de notele din facultate (in general se uita sa fie media mai mare de 8, dar asta nu este o conditie impusa de facultate, ci de cele mai multe ori conteaza cand competitia este foarte foarte mare). Deci, nu exista un anumit prag de medie
   -doua scrisori de recomandare (profesori, fosti angajatori)
   -scrisoare de motivatie (care este cea mai importanta)
   -examen de limba engleza (Ielts sau Toefl)

   De ultimele doua va trebui sa te ocupi cel mai serios. Asta este in mod general, exista unele programe care iti vor cere si un alt examen, dat de univeristate. De aceea va trebui sa verifici pe site-ul facultatii exact unde vrei sa aplici.
   Aici ai toate masterele in limba engleza: http://www.rug.nl/masters/

   Totodata, costurile la care vei fi supusa sunt aici: http://www.rug.nl/education/international-students/financial-matters/, deci pentru 2015-2016 taxa va fi de 1951 euro pe an.

   Restul costurilor, cu aprximare le gasesti aici: http://www.rug.nl/education/international-students/financial-matters/

   Per total, pe luna costul nu ar trebui sa fie mai mare de 650 de euro (presupunand ca gasesti camera cu 350 iar resul utilitatilor-mancare, iesit in oras, etc-300 euro)

   Multa bafta! Si daca mai ai intrebari, le astept.

 • #546
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Salut, am citeva intrebari:
  1. Exista posibilitatea de angajare la lucru ca student in Groningen? Daca da care este cererea si cam ce locuri vacante sunt?
  2. Daca ai putea sa-mi dai ceva informatii despre accomodation
  3. In cit timp ai reusit sa te adaptezi la environmentul de acolo?

  Mersi anticipat :)

 • #582
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Salut, imi poate spune cineva in ce perioada pot sa aplic???, mentionez ca sunt anul 3 la Drep, mai am un an…..

  • #591
   Poza de profil pentru
   Anonim

   Buna Emil,

   Deadline-urile si perioadele de aplicare sunt diferite in fuctie de facultatea la care vrei sa aplici.
   De exemplu pentru Public International Law deadeline-ul este pana pe 1 iunie.
   (http://www.rug.nl/masters/public-international-law/admission-and-application)
   Deci tu ar trebui sa incepi perioada de strangere a documentelor de anul viitor.

   Cel mai bine este sa intri aici http://www.rug.nl/masters/in-english si sa iti gasesti programul care te intereseaza. Apoi mergi la Addmission and Application ca sa gasesti detaliile despre deadline-uri si documentele necesare.

   Multa bafta !

 • #592
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna ziua,

  Doresc sa stiu cat dureaza un master la Groningen si costurile pe an.
  Mai doresc sa stiu daca studiile in sociologie imi permit un master degree in business ?

 • #609
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna Manuela,
  Am cateva intrebari:
  Esti studenta la master, facultatea ai facut-o la noi in tara?
  Daca da, sunt diferente majore in ceea ce priveste sistemul de invatamant?

  Am citit ca este orientat pe student, ca iti ofera oportunitatea de a alege ceea ce vrei sa studiezi.
  Este adevarat? Ma intereseaza daca sunt materii „de umplutura” si daca poti sa le eviti. :)

  Cum se desfasoara un laborator sau chiar si curs oarecare? De exemplu, in timpul facultatii, aveam mai multe laboratoare in care la inceput, proful, ne prezenta pe scurt ‘lectia’ zilei, apoi aveam de facut singuri mai multe exercitii si probleme, in caz ca avea neclaritati, desigur, puteam sa-l intrebam. Este in acelasi mod sau este putin mai interactiv? Profesorii isi dau cat de cat interesul in educatia studentilor sau se comporta ca si cum: „nu ma intereseaza prea mult, oricum le predau cateva luni si apoi gata” ?

  Cat de usor poti sa gasesti oportunitati de a participa in cadrul unor proiecte de cercetare? Se intampla ca profesorii sa observe capacitatile unora si sa le propuna proiecte extracurriculare?

  Astept raspuns,
  Multumesc!
  Ana

  • #614
   Poza de profil pentru
   Anonim

   Buna Anamaria,

   O sa iti raspund pe rand la intrebari:
   1.Esti studenta la master, facultatea ai facut-o la noi in tara? Daca da, sunt diferente majore in ceea ce priveste sistemul de invatamant?

   -Da, facultatea am terminat-o in Romania, la ASE , Cibernetica mai exact. Iar in ceea ce priveste sistemul sunt foarte mari diferente. In primul rand sistemul de notare este diferit. La master in general nu ai curs-seminar, ci mai mult cursuri(sunt si exceptii)- la care trebuie sa fii prezent si sa te implici in discutii. Majoritatea cursurilor au proiecte de grup, si va trebui sa ai intalniri separate cu colegii pentru a lucra la proiect. In general intalniri saptamanale. ceea ce inseamna ca va trebui sa predai in fiecare saptamana un mic proiect, sau la finalul cursului un proiect mai mare. Plus, pentru fiecare curs ai prezentari de proiecte sau lucrari stiintifice. (asta daca urmezi un Research Master-> ceea ce fac eu). Pe scurt, este diferit sistemul dar odata ce te obisnuiesti cu el si intri in ritmul de invatare saptamanala este ok. Si ca sa nu uit, in general cam 3-4 articole stiintifice obligatoriu de citit inaintea cursului.

   2. Am citit ca este orientat pe student, ca iti ofera oportunitatea de a alege ceea ce vrei sa studiezi.
   Este adevarat? Ma intereseaza daca sunt materii „de umplutura” si daca poti sa le eviti.

   -In functie de programul pe care ti-l alegi ai cursuri obligatorii de urmat. Anul este impartit in 4 perioade (=4 sesiuni). In fiecare bloc ai 1-2 cursuri obligatorii si de ales dintr-o lista lunga de facultative. Facultativele sunt oarecum in concordanta cu programul pe care il urmezi, adica daca studiezi Business Administration nu vei putea sa iti alegi ca si optional Desen.

   3 Cum se desfasoara un laborator sau chiar si curs oarecare?

   -CUm am spus si mai sus, foarte mult conteaza implicarea. Nu am avut un singur curs in care profesorul sa isi spuna poezia si sa plece. Toti profesorii au slide-uri dupa care predau, dar foarte sumara informatia acolo, si nu poti invatat pentru examen doar dupa slide-uri. Mai mult, pentru ca avem de citi articole inainte de curs ne intreaba si practic ne explica ceea ce nu putem noi asimila singuri. Mai mult discutie decat prezentare. Si ca sa iti raspund si la restul intrebarii, profesorii sunt foarte deschisi fata de studenti. Stau cu noi in pauze, discuta, comunicam foarte bine pe email, ba chiar poti sa ai intalniri separate cu proful (30 min-o ora) in caz ca ai probleme cu materia respectiva.

   4. Cat de usor poti sa gasesti oportunitati de a participa in cadrul unor proiecte de cercetare?

   -Foarte usor. La inceputul fiecarei materii proful de la materia respectiva in general prezinta opertunitati de Student Assistant. Si va trebui bineinteles sa aplici pentru posturile respective. Plus, oportunitati de cercetare gasesti si pe site-ul intern al facultatii, unde, la fel trebuie sa aplici.

   5. Se intampla ca profesorii sa observe capacitatile unora si sa le propuna proiecte extracurriculare?

   -Asta destul de rar pentru ca ei deja au studentii lor si multi care aplica. POate in cazul in care lucrezi cu profesorul respectiv pentru lucrarea de disertatie sa iti propuna sa lucrarti impreuna mai mult.

   Sper ca ti-am raspuns tuturor intrebarilor!
   Multa bafta !

   • #619
    Poza de profil pentru
    Anonim

    Multumesc frumos pentru raspunsuri!
    A fost mai mult decat ma asteptam. :)

    Multa spor si tie!

 • #631
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna ziua, Manuela!

  Sunt un viitor student in cadrul Universitatii din Groningen, la programul de licenta International Business si as dori sa iti adresez cateva intrebari.

  1. Sunt in cautarea unei cazari, dar din pacate nu pot ajunge la fata locului. Din ce stii, cam care e modalitatea (in special cea de plata) prin care inchiriaza cei din afara camere in Groningen? Vreau sa am certitudinea ca nu voi fi inselat si ca atunci cand ajung acolo sa primesc camera respectiva.

  2. Nu sunt un mare fan al bicicletei, transportul in comun este scump in Groningen? Ca student, pot beneficia de o reducere la un eventual abonament?

  3. Cursurile la International Business se tin la campusul Zernike sau in centru in cladirea universitatii? Pentru studiul de dupa cursuri, la care dintre biblioteci trebuie sa merg : cea din centru sau de la Zernike?

  4. Volumul de munca este comparabil cu cel din Romania? In weekend ramane si timp liber pentru iesit in oras, film etc.?

  Multumesc si astept raspunsuri. Multa bafta in continuare!

  • #636
   Poza de profil pentru
   Anonim

   Buna Alexandru,

   1.Este mai complicat atunci cand nu esti aici in privinta cazarii. In primul rand ar trebui sa stiu unde ai gasit camera, pe facebook sau pe site-uri specializate. Daca este pe facebook trebuie sa iti asumi un risk, intr-adevar nu ai cum sa verifici ca este ok. In general conferintele skype sunt practicate. Iar tarnsferul bancar se face inainte de a ajunge aici, de obicei ii transferi respectivului doar depozitul (=chiria pe o luna) pe care ti-o va inapoia la sfarsit, iar cand vei ajunge in Groningen va trebui sa platesti si prima luna de chirie de la inceput. Depinde de proprietari, unii iti vor cere sa transferi depozi+o luna chiria. Daca ai gasit pe site-uri ca si Kamernet este in regula. Din punctul meu de vedere este cea mai buna metoda de a gasi cazare daca nu esti aici.

   2. Transportul in comun nu este ieftin,daca ai ovchip-card (card pe care il poti avea numai dupa ce primesti numarul de la primarie) platesti in jur de 1 euro pe km. Nu stiu cu exactitate, folosesc autobuzul foarte rar, dar se taxeaza la km. altfel, fara card, un bilet costa 2 euro. Reduceri pentru studenti nu sunt, doar in cazul in care lucrezi primesti gratuit transportul in weekend sau in timpul saptamanii.

   3. International business face parte din cadrul Faculty of Economics and Business, care are cladirea la Zernike. Nu vei avea cursuri in cladiera veche, poate doar ceva introductiv dar majoritatea in campusul Zernike. Nu trebuie sa mergi nicaieri la studiul dupa cursuri, poti studia la fel de bine si acasa. Daca iti este confortabil poti ramane sa studiezi la Zernike dupa cursuri. SIngura problema este ca biblioteca din campus se inchide la ora 20:00 in timpul saptamanii iar in weekend este inchisa. In schimb, in centru (University Library) este deschisa in timpul saptamanii pana la ora 00:00 iar in weekend pana la 22:00.

   4. Volumul de munca este mult mai mare, insa nu iti pot spune cu exactitate cum este la bachelor. Sigur ca ai timp si de iesiri sau sport si nu doar in weekend. In primul rand va trebui sa te adaptezi la modul de invatare si de viata si apoi vei reusi sa ai si timp liber.

   Multa bafta!

   • #641
    Poza de profil pentru
    Anonim

    Multumesc de raspunsuri.

    Inca un lucru as mai dori sa aflu : chiria se plateste lunar sau integral pentru perioada definita la intocmirea contractului? Sau asta e un detaliu ce se negociaza cu proprietarul?

   • #643
    Poza de profil pentru
    Anonim

    Mai am o mare dilema, daca nu cea mai mare de pana acum, in legatura cu cazarea : caminul (acele case imense pt studenti) sau privatii ? Din experienta ta sau din auzite de la colegii tai, ce imi poti spune despre cele doua alternative?

   • #645
    Poza de profil pentru
    Anonim

    Sunt doua tipuri de camin: acelea mari, sau case studentesti. Ambele sunt oferite de serviciul cazari.
    Caminele sunt impartite cu foarte multi studenti, este ca un campus studentesc din Romania doar ca putin mai mic, atmosfera este aceeasi.
    casele studentesti, in general sunt pentru 20 de studenti. Sunt mai cozy, dar este aceeasi atmosfera ca si la camin, din cate stiu si pretul fiind acelasi. Depinde de cat de repede aplici pt camin.

    Cea de-a doua categorie, privat.
    Locurile astea le gasesti in paginile de facebook pe care ti le-am trimis. Eu stau intr-o camera, si impart facilitatile cu inca 4 persoane. DIn punctul meu de vedere este mult mai ok asa, pentru ca am un pret mult mai bun decat daca as fi stat la camin, pozitia mult mai buna (7-10 minute Zernike sau Centru).
    Cum am spus si mai sus, depinde de tine ce vrei. Nu este nimic mai bun sau mai rau. Eu am preferat privat in primul rand din punct de vedere financiar.

   • #650
    Poza de profil pentru
    Anonim

    Eu caut o camera pe kamernet.nl de vreo luna si jumatate si imi fac griji ca nu imi voi gasi cazare la privat, mai ales ca nici nu pot ajunge acolo. Tu cu cat timp inainte de inceperea studiilor ti-ai gasit o locuinta?
    Ai fost acolo la termenul stabilit de ei sau se si poate negocia acea data? Ai vizitat camera inainte sa o inchiriezi? Din ce stii, crezi ca macar pe la inceputul lui iulie se vor gasi camere care vor fi eliberate de la jumatatea lui august?

   • #651
    Poza de profil pentru
    Anonim

    Buna Alexandru,

    Iti sugerez ca pe langa Kamernet sa iti cauzi camera si pe grupurile de facebook postate de mine mai sus.
    Eu, am adoptat o alta strategie pe care nu v-o recomand: Am venit aici c 2 prieteni in speranta ca ne vom gasi ceva impreuna, si i prima saptamana am stat la un hostel. Bineinteles ca lucrurile au fost complicate si nu am putu sa gasim nimic impreuna, asa ca eu am inceput cautarile si vizitele pe cont propriu. Pot spune ca am avut amre noroc sa cunosc ati romani aici si m-au gaszduit la ei in primele 2 saptamani, dupa care am agsit o camera mica, pentru 200 de euro pe luna. Dar asta este un caz destul de rar intalnit in Groningen, si majoritatea studentilor plaetsc n jur de 350 pe chirie.

    Totul se negociaza bineinteles. A avut o multime de vizite inainte sa gasesc camera. De fapt, aici ei te selecteaza pe tine (in general cei cu care vei locui impreuna); este un fel de interviu pentru a-ti gasi camera .

    Este ok daca cauti inca de pe acum camera. Mereu vor fi, chiar si in septembrie. CRed ca din august vor fi cele mai multe libere.

    Multa bafta

   • #644
    Poza de profil pentru
    Anonim

    Chiria se plateste o luna in avans, iar la inceputul perioadei va trebui sa depui si un depozit (de obicei chiria pe o luna), care ti se va returna la sfarsitul perioadei cazarii.

 • #646
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna Manuela,
  Am o intrebare, poate banala, tu cu ce ai ajuns in Groningen? Sau, din cate ai vorbit cu alti studenti romani care au mers acolo, care ar fi cea mai buna varianta?
  Sunt curse cu autocarul directe?

  • #652
   Poza de profil pentru
   Anonim

   Buna Anamaria,

   Eu am venit aiic cu avionul, mai exact cu Tarom. Mi-am luat bilet dus-intors si pentru vacanta de iarna (poti verifica lista cu sarbatorile si cursurile pe site-ul facultatii tale). M-a costat in vara 180 de euro, doua drumuri. A fost rezonabil ca si rpet, mai ales ca l-am luat cu o luna in avans.
   Ce iti recomand este wizzair. Este mai ieftin decat taromul si este ok pt doua ore cat vei calatori. Poti gasi bilete pe la 50 de euro, doar ca va trebui sa platesti bagajul separat. Trebuie doar sa ai in vedere ca wizzair zboara pana in Eindhoven (nu Amsterdam).

   Nu stiu de calatorii cu autocarul, probabil exista dar ca si pret tot acolo vei ajunge, mai ales daca zbori cu wizzair. Te poti interesa la Romfur, ei au curse pentru pachete in Olanda din Romania, foarte ieftine. Poti cauta daca au si curse pentru persoane.

   Multa bafta!

 • #657
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Salut Manuela,
  Mă numesc Irina și sunt absolventă la facultate. Deci urmez să-mi fac studiile de Masterat. Și am în gînd să aplic la una din universitățile din Olanda.
  Tind să menționez că sunt din Republica Moldova, dar am cetățenie română.
  Vreau să știu mai multă informație despre studiile masterale din Olanda , te rog mult , dacă mă poți ajuta.
  1. Vreau în domeniul Business-ului, Management-ului, care sunt costurile pentru studii?
  2. Costuri pentru cazare, ( este complicat să găsești cazare? cum poți să găsești mai usor și nu foarte scump?)
  3. Am întîrziat un pic și nu am aplicat pentru admiterea din toamnă , deci urmez să aplic în decembrie, este posibil?
  4. Este posibil să obții un ajutor financiar din partea statului, ce condiții trebuiesc îdeplinite?
  5. Este posibil să-ți găsești și un job part-time? (accepă oare profesorii ideea, ca studentul să posede și un job în timpul studiilor? )
  6. Cheltuielile pentru transport le suportăm noi, corect înțeleg?

  p.s. Îți mulțumesc mult anticipat pentru timpul acordat. ( dacă mai apar careva întrebări am să ți le adresez neaparat

  • #660
   Poza de profil pentru
   Anonim

   Buna Irina,

   Eu sunt la master la University of Groningen, iar raspunsurile pe care le astepti vor fi mai mult bazate pe experienta pe care am avut-o la facultatea aceasta.

   1. In general taxa pentru studentii din Uniunea Europeana este in jur de 2000 euro/an. Depinde de ce program iti alegi, si universitate, gasesti costurile pe site-urile facultatilor respective. Acestea pot varia in functie de program, chiar si in cadrul aceleasi universitati.

   2.In ceea ce priveste cazarea, am spus si mai sus , pot exista doua variante: site-urile specializate (http://www.rug.nl/education/international-students/getting-started/accommodation) si grupurile de facebook. Pentru Groningen, cauta la postarea din 22 aprilie si le vei gasi.

   3. La mine la universitate sunt doua perioade de incepere a studiilor, in septembrie si in februarie. Deci, da, este posibil sa aplici la University of Groningen chiar si in decembrie.

   4. gasesti mai jos site-ul guvernului olandez cu ajutoarele pe care le poti obtine pentru studii. In principiu poti obtine taxa de studii inapoi, sub forma de imprumut, pe care va trebui sa o returnezi dupa doi ani de la finalizarea studiilor (160 euro/luna), sau ajutor in cazul care lucrezi 56 h/luna. De la 1 ianuarie 2015 s-au schimbat regulile de acirdare ale acestor imprumuturi/burse asa ca te rog sa verifici pe link-ul de mai jos.
   http://duo.nl/particulieren/international-student/default.asp

   5. Exista si posibilitatea de job part-time, este mai greu pentru studentii internationali, mai ales pentru ca nu vorbesc olandeza, iar in cazul orasului groningen nu sunt foarte multe oportunitati. Insa, poti lucra ca si student asistent in cazul in care iti doresti acest lucru, sau daca esti pasionata de un anumit subiect pe care il studiezi la master. Insa, volumul de studiu este destul de ridicat in cazul masterului, asa ca va trebui sa ai un foarte bun time-management pentru asta.

   6. Daca te referi la costul de transport Romania (Rep. Moldova) -> Olanda, categoric da. In Olanda nu sunt foarte ari costurile de transport, se merge cu bicicleta, deci va trebui sa iti cumperi o bicicleta la inceputul anului si un lacat foarte bun. Mai este si posibilitatea transportului in comun (nu recomand), pentru care va trebui sa iti faci un card de transport (in jur de 50ct pe km costa transportul) sau sa calatoresti cu trenul intre diferite orase, si sa cauti bilete de tren de grup. (https://www.facebook.com/groups/527367814022463/?fref=ts)

   Multa bafta!

 • #664
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna ! Sunt elev , deocamdata in clasa a XI-a si problema sta in felul urmator. Sunt extrem de interesat pentru a aplica catre un Bachelor de International&European Law si avand in vedere rankul facultatii sunt doritor de a aplica aici. Cu toate acestea, sunt inca in dubii intre a alege un Bachelor de Applied Sciences(care este la Haga) sau un Bachelor de research( cel de aici). Nu am inteles foarte bine, dar ceea ce ma atrage in special la cea din Haga este internship-ul,iar ceea ce ma atrage in vederea Universitatii Groningen este faptul ca dintr-o anumita perspectiva este mai avantajos sa studiezi Law mai in detaliu, fiind o facultate de research. Stiu ca poate suna oarecum infantil, dar ceea ce ma intereseaza in special este posibilitatea de internship. Am vazut ca cele de research au multe colaborari cu firme si organizatii, dar nu am inteles eu prea bine daca asta chiar are legatura cu internship , si daca au , bineinteles ca aduc in detaliu Taxele. De exemplu, incercand sa fiu putin mai explicit, dupa terminarea studiilor la o facultate de cercetare , doresti sa aplici pentru un internship. (daca e posibil, habar n-am). Atunci presupun ca intervin niste costuri. (care ar fi acelea?).In plus, as considera o facultate de reasearch pentru posibilitatea de master, insa nu e neaparat un motiv de baza. Fiind mai clar, am inteles ca pt a obtine o posiblitate de master dupa ce ai terminat o facultate de Applied Sciences , este putin mai delicata treaba…nu stiu daca am dreptate. Cu toate acestea, as vrea sa stiu daca posibilitatile de angajabilitate sunt la fel de mari studiing la o facultate de research in comparatie cu una de Applied Scieces.Ah , si inca ceva, care mi se pare extrem de important, daca cele de research pun de asemenea accent pe practica , pentru ca, din opinia mea, acest lucru este cel mai important. Astept pareri sincere si as fi foarte recunoscator daca mi-ar raspunde cineva !

 • #667
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Posibilitati de internship dupa terminarea Bachelor International&European Law ? Pareri despre program, costuri internship? De preferat master dupa absolvire? Opinii, avantaje,de ce la Groninge?

 • #731
  Poza de profil pentru Cerasela
  Cerasela
  Participant

  Buna Manuela,

  Am citit raspunsurile tale si sunt detailate fapt pentru asta am decis sa iau legatura cu tine prin acest forum,bineinteles daca si tu ai timp sa raspunzi.Sunt interesata de Facultatea de medicina,curs in limba engleza .Care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i fac? Ne adresam unui consultant pentru studii in strainatate sau Facultatii prin e-mail?Orice sfat este bine-venit. Multumesc.

 • #732
  Poza de profil pentru Anca
  Anca
  Participant

  As

 • #733
  Poza de profil pentru Vasi
  Vasi
  Participant

  Buna!As vrea sa urmez cursurile Universitatii Groningen si as dori sa aflu ce fel de admitere se da.

 • #734
  Poza de profil pentru Cerasela
  Cerasela
  Participant

  Doresc informatii despre facultatea de medicina in limba engleza si daca se dau examene ,cum si la ce materii?Nu gasesc informatii pe site.Multumesc

 • #735
  Poza de profil pentru Anda
  Anda
  Participant

  Buna,
  Sunt o elevea si as dori sa aplic la Groningen la Medicine, Global Health.
  Problema e ca imi trebuie pentru echivalarea studiilor olandeze altele examene, AP exams sau A-levels si nu stiu unde le pot da si ce ar trebui sa invat. Pe site imi apar doar date de exam dar nu si locatii.
  Sper ca ma puteti ajuta, multumesc.

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.