Acest subiect conține 6 răspunsuri are 5 voci și a fost actualizat ultima dată de Poza de profil pentru  Anonim acum 4 ani.

 • Autor
  Postări
 • #238
  Poza de profil pentru EDMUNDO
  EDMUNDO
  Administrator

  Afla mai multe despre Hanze University of Applied Sciences si despre cum poti deveni student aici!

 • #576
  Poza de profil pentru
  Anonim

  spune.mi si mie cateva lucruri despre aceasta universitate si cam ce avantaje sunt…

 • #610
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Buna Oana! Mă bucur foarte tare sa aud ca ești interesata sa studiezi in Olanda si poate chiar la Hanze UAS. Iți recomand cu căldură programele de studiu de la aceasta universitate. Eu am parcurs programul de business internațional și management aici și iți pot spune din proprie experiență ca ce diferențiază Hanze UAS de alte universități din Olanda și din lume este calitatea programelor de studiu, calitatea facilităților din campus, partenerii universității din toata lumea și normal, orașul Groningen in sine. Toate programele de studiu de la Hanze sunt acreditate si recunoscute pe plan internațional. Eu personal am ales pentru programul de business și management, care nu numai ca mi-a oferit cunoștințele necesare pentru a avea succes in domeniul pe care l-am ales, dar mai important, mi-a oferit ocazia de a studia pentru un semestru in SUA și a face un internship la Philips, chiar aici in Olanda.

  Cat despre oraș, Groningen este un adevărat oraș studențesc, cu mai mult de 60.000 de studenți. Asta nu înseamnă doar multe biblioteci și clase echipate cu aparatura de ultima generație, dar și baruri și evenimente organizate special pentru studenți, precum doua dintre cele mai mari festivaluri din Olanda Noorderzon si Eurosonic. Daca te-am făcut curioasa, iți recomand sa intri pe http://www.groningenlife.nl ca sa afli mai multe despre Groningen și împrejurimi. Oricum nu ezita sa verifici și http://www.hanzegroningen.eu pentru mai multe informații despre programele de studiu de la Hanze UAS. Daca vrei sa intri in contact cu mai mulți studenți de la Hanze UAS, studenții din International Student Team organizează sesiuni de chat pe Skype (ID: isteam-ebuddy) in fiecare vineri de la 17.00 la 19.00 ora României și răspund la mesaje pe WhatsApp (+31613468182) și Facebook (http://www.facebook.com/HanzeUAS). Nu ezita sa le scrii si sper sa ne vedem in curând in campus!

 • #612
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Sunt interesat de studiile conservatorului de la Hanze, sectia jazz, si as dori sa aflu mai multe detalii despre acesta. Multumesc :)

 • #613
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Salut, m-am informat cu privire la universitatea Hanze si am cateva neclaritati : cat este mai exact taxa pe an ? Cazarea este inclusa ? … Si daca ma poate ajuta cineva cu o mica descriere despre profilul ” arte ” si ce poti realiza urmandu-l as fii foarte recunoscator. Multumesc :)

 • #633
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Salut, Horia @horia98! Mă bucur sa aud ca vrei sa studiezi la Hanze UAS. Ce mi-se pare foarte interesant la programul de Jazz, este faptul ca ai posibilitatea sa te întâlnești cu muzicieni și profesori din New York si sa înțelegi cu adevărat ce înseamnă Jazz-ul chiar de la profesioniștii din locul de unde se trage Jazz-ul. Cred ca nu exista nimic care sa explice programul mai bine decât filmul de pe site.

  Mai mult, e important sa realizezi ca studiind la conservator înseamnă sa fii înconjurat de muzica, iar tot ceea ce vezi si auzi împrejur te inspira. Pe lângă faptul ca fiecare student primește o educație foarte personalizată și participa la cursuri precum (ear training, jazz history, private lessons, theory, performing ensembles si multe altele), o sa ai oportunitatea sa întâlnești si muzicieni renumiți precum Lee Konitz, Dave Liebman, Steve Grossman, Kevin Mahogany sau Bill Goodwin, care vor ține workshopuri la Prince Claus Conservatoire. Îți recomand cu căldură sa citești mai multe despre program pe site și sa nu eziți sa mai postezi sau sa intri in contact cu International Student Team la Hanze UAS prin email (isteam@org.hanze.nl), Skype (ID: isteam-ebuddy) sau WhatsApp (+31613468182) daca mai ai întrebări.

 • #634
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Salut Mihai @mihaihe,
  Toate taxele de școlarizare pentru programele de licența in anul academic 2015-2016 sunt €1951 pe an (înafara de taxa pentru programul de fizioterapie care costa €2951 pe an). Pentru mastere, taxele depind de masterul pe care îl alegi. Iți recomand sa intri pe site aici, unde poți găsi o lista cu toate taxele. Taxa de școlarizare nu include cazare, in schimb. Aici va mai trebui sa socotești in jur de €350 pe luna pentru o camera într-o casa sau apartament de studenți. Pentru mai multe despre informații despre costurile pe care studenții de la Hanze UAS le au poți accesa pagina aceasta.

  Referitor la ultima ta întrebare, aici poți găsi toate informațiile despre cele doua programe in Engleza oferite de Minerva Art Academy de la Hanze UAS (programul de Design si programul de Fine Arts). Te rog sa îmi spui daca nu am înțeles corect întrebarea ta. Sper sa te fi ajutat informațiile de mai sus, dar nu ezita sa îmi mai scrii!

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.