Holland Education Day va avea loc la vineri, 27 noiembrie 2015, la Hotel Radisson Blu din București. Pentru detalii despre locație și cum poți ajunge, consultă harta de mai jos.

Program

15:00

Deschiderea oficială a Holland Education Day

Excelența Sa, Adjunctul Misiunii Regatului a Țărilor de Jos în București, Mrs. Anke ter Hoeve, va face o scurtă introducere despre Olanda și o invitație oficială studenților români care își doresc să își înceapă cariera academică în această țară.

15:20

Introducere în Sistemul Educațional Olandez

Universitățile din consorțiul Holland Education vor susține o scurtă prezentare despre modul de organizare a sistemului educațional universitar din Olanda.

15:40

Introducerea universităților olandeze

Fiecare universitate din Holland Education Consortium își va prezenta pe scurt oferta educațională și motivele pentru care un student ar alege respectiva universitate. De asemenea, câte un student sau absolvent de la fiecare universitate va putea răspunde la întrebările publicului.

16:30

Mini-expoziție Educațională

În cadrul expoziției educaționale vei avea ocazia sa adresezi întrebări fiecărui reprezentant al universităților în parte la standul acestora, cât și oportunitatea de a vorbi cu studenți sau absolvenți români din Olanda care să îți povestească experiențele lor. De asemenea,, universitățile vor susține prezentări a câte 30 minute în care să descrie pe larg și să poată răspunde la întrebări într-un cadru lărgit.

Pe parcursul întregului eveniment, ai posibilitatea de a participa la interviuri cu reprezentanții universităților. Aceste discuții sunt deschise doar participanților VIP și își pot programa interviuri cu reprezentanții instituțiilor chiar în procesul de înregistrare.