EDMUNDO – consiliere gratuită pentru peste 140 de universități

Dacă îți dorești să devii student internațional, consilierii EDMUNDO sunt cei care pot să îți ofere sprijin pe tot parcursul procesului de aplicare. Cu un portofoliu ce cuprinde peste 140 de universități partenere (din țări precum Olanda, Marea Britanie, Danemarca), EDMUNDO este serviciul de consiliere gratuită care oferă tinerilor români informații, asistență și consiliere pentru admiterea la instituții de învățământ superior din Europa, SUA și Canada.

În activitatea noastră ne bazăm pe cunoștințe despre sistemele educaționale internaționale, o largă rețea de contacte cu universități internaționale, legăturile cu tineri români studenți și absolvenți de studii internaționale, și experiență în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.

Dacă îți dorești să studiezi în Olanda, atunci un consilier EDMUNDO te poate ajuta cu informații și te poate sprijini în construirea dosarului de aplicare.

Completează formularul și vei fi contactat de un membru al echipei EDMUNDO pentru a discuta despre planurile tale de a deveni student internațional.

UNIVERSALIO – studiază la universități de top oriunde în lume

z

Consilierii UNIVERSALIO sunt cei care te pot ajuta să îți maximizezi șansele de a fi admis la o universitate de elită de oriunde din lume. Cu o consiliere personalizată pe nevoile și abilitățile fiecărui aplicant, consilierii sunt pregătiți să te ajute pe tot parcursul procesului de aplicare, de la alegerea universității și până la oferirea de sprijin în crearea documentelor necesare aplicației.

Mai mult, consilierii UNIVERSALIO au experiență proprie de studiu în străinătate, așa că îți pot oferi toate sfaturile necesare pentru mai multe șanse de reușită. Cu aplicanți admiși la universități de top precum Cambridge, Oxford sau UCL, consilierii te pot pune în legătură cu studenți la aceste universități pentru a afla direct de la ei ce înseamnă această experiență.

Completează formularul și un consilier UNIVERSALIO va lua legătura cu tine. Indiferent dacă te gândești să studiezi în Olanda sau oriunde în altă parte.

Holland Education Consortium (HEC)

Holland Education Day 2015:
Înscrie-te la evenimentul din 27 noiembrie!The Hague University of Applied Sciences

Holland Education Consortium (HEC) reprezintă o colaborare între instituții educaţionale de top din Olanda, menită să promoveze studiile pe plan internațional. În acest fel, consorțiul oferă o diversitate de programe studiu la nivel de licență și masterat, în cadrul universităților de cercetare și științe aplicate.

Instituțiile afiliate HEC sunt University of Groningen, Radboud University, University of TwenteWageningen University, HAN University of Applied Sciences, Hanze University of Applied Sicences, The Hague University of Applied Sciences și Stenden University.